Start Stars Hot News! Pažnja Directioneri: “This Is Us” 29. avgusta premijerno u Beogradu i Kragujevcu!

Pažnja Directioneri: “This Is Us” 29. avgusta premijerno u Beogradu i Kragujevcu!

SHARE

1184625 - ONE DIRECTION

Premijera filma o momcima koji su postali jedan od najslušanijih bendova ikada, “One direction: This is us 3D” održaće se u okviru Teens night događaja 29. avgusta u 19h u bioskopu Cineplexx Delta City i Kragujevac Plaza.

One Direction su prvi put viđeni u britanskom rijalitiju X factor 2010. godine u kojem se svaki od pevača predstavio posebno. Na predlog žirija, Liam Payne, Niall Horan, Zayn Malik, Harry Styles i Louis Tomlinson su formirali grupu, koja je takmičenje završila na trećem mestu. Po okončanju takmičenja, grupa je potpisala ugovor sa Simonom Kowellom, koji je trenutno njihov menadžer.
Sve posetioce Teens night-a u bioskopu Cineplexx Delta City i Kragujevac Plaza očekuje poklon, dok se Computer land postarao za dobru zabavu uz popularne konzole i igrice.

1184625 - ONE DIRECTION

Zbog velikog interesovanja, film “One direction: This is us 3D” 29. avgusta u Beogradu prikazivaće se u terminima od 18h, 19h, 20h i 21h, dok će u Kragujevcu biti emitovan od 19h.
Film “One direction: This is us 3D” je dokumentarni film o muzičkoj senzaciji današnjice koji će na redovnom repertoaru bioskopa Cineplexx Delta City biti samo nedelju dana. Karte za prvi Teens night su u prodaji!

OSTAVI KOMENTAR