Start Stars Hot News! Pažnja Directioneri: “This Is Us” film najbolja je prilika da pokažete koliko...

Pažnja Directioneri: “This Is Us” film najbolja je prilika da pokažete koliko vas ima!

SHARE

One-Direction-2013-Wallpaper

One Direction objavio je novi trejler za svoj predstojeći film “This Is Us”, koji će od 29. avgusta početi da se prikazuju i u našem regionu (Hrvatska i Srbija za sad deluju sigurno), a za domaće Directionere, ovo ostvarenje predstavlja ogromnu šansu koja mora biti iskorišćena!

Kao što znate, već smo pisali o tome koliko je teško dovesti mlade pevačke zvezde u Srbiju i zemlje iz okruženja (da ne ponavljamo tu priču) ali je najavljeno prikazivanje filma “This Is Us” ogromna šansa za Directionere da pokažu široj javnosti koliko ih zaista ima! Ideja je naravno jednostavna, a to je da izdvojite vreme i novac i odete na projekciju ovog filma – prepune bioskopske sale poslaće jasnu poruku: “Mi smo Directioneri i ima nas više nego što možete i da sanjate!”.

Exclusive... One Direction Boys Head Out To Their Concert In Belgium ***USA, SOUTH AMERICA, CANADA AND OZ ONLY***

Naravno, još uvek je rano za zvaničnu najavu filma u Srbiji i okruženju, ali te informacije objavićemo čim nam one budu dostupne. Po pravilu, koncertni filmovi (a posebno 3D) emituju se u malom broju bioskopa i ne previše dugo. Vaše interesovanje i to može da promeni ukoliko sale budu pune – a ako se to desi, verujte da će to biti veliko iznenađenje za sve…osim za Directionere i nas iz BRAVO redakcije koji znamo koliko vas voli 1D. BRAVO je pre nekoliko meseci već kontaktirao jedan domaći distributer filmova i upitao nas da li mislimo da bi “This Is Us” bio zanimljiv našoj publici…naravno da smo rekli “apsolutno da”, ali i to što nam je ovakvo pitanje uopšte postavljeno, govori da Directioneri još uvek nisu dovoljno vidljivi onima kojima bi trebalo to da budu!

url

BRAVO će se kao i uvek boriti za vaše interese – ne mislimo tu samo na Directionere, već i na Beliebere, Selenatore, Smilere i sve ostale zvezde koje imaju desetine hiljada fanova u Srbiji i okruženju, ali vi ste ti koji moraju pokazati koliko vas ima – baš zato je “This Is Us” idealna prilika da to učinite! Nakon toga, očekujte i da domaći organizatori koncerata shvate kako poziv One Directionu za nastup uopšte ne bi bio loša ideja.

Autor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR