352
Paul McCartney upozorava 1D: “Niste sledeći Beatlesi”

Paul McCartney upozorava 1D: “Niste sledeći Beatlesi”

352
SHARE

“Novi Beatlesi” je pohvala koja često prati One Direction, ali Paul McCartney, član legendarnog britanskog benda misli da ona baš i nije primerena.

null

On je otišao toliko daleko da je konstatovao kako to za 1D može biti “Poljubac smrti”. Za Daybreak, on je izjavio: “To je poljubac smrti. Ima toliko bendova koje zovu ‘novi Beatlesi’. To samo stvara veliki pritisak da opravdaju taj naziv.  Oasis su nekad zvali ‘sledeći Beatlesi’. To je pritisak, jer morate da postignete ono što smo i mi, a to je bilo drugo vreme…”

null

Ser Paul želi Harryju, Liamu, Louisu, Niallu i Zayneu sreći i poručuje: “Hajde da ih samo nazovemo sledećim sjajnim bendom. Jako dobro vam ide u Americi – sa srećom momci.”

48 KOMENTARA

  1. 1D is the best! xP
    Ko te pita? Idi vidi da li smo iza ćoška. 

    Johnny94 Tih pozera mi je preko glave, slušaju šta je u trendu ili kako bi bili u centru pažnje. Od mojih 5-6 drugova i drugarica, samo je ostala jedna koja ih i dalje sluša. Strašno. 

  2. bitlsi su legende. slazem se sa polom da su 1d samo bend u usponu. bitlsi su bend koji je legenda i cija muzika traje vec 40 godina. ne kazem da 1d nece biti kao oni, ali je prerano da ih poredimo na pocetku karijere. ako uspiju 10 godina svirati i nastaviti nizati rekorde, onda ce vec biti malo price o tome.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.