931
Pattinson nasledio Lawa kao najzgodniji britanski glumac

Pattinson nasledio Lawa kao najzgodniji britanski glumac

931
SHARE

Glumac Jude Law je srećan što je napokon predao titulu holivudskog srcolomca sunarodnjaku Robertu Pattinsonu. Jude smatra da je već prestar da se na njega gleda na taj način i veruje da ima puno mlađih glumaca koji ga mogu zameniti, a Robert je trenutno idealan izbor.

”Moram priznati da mi je laknulo. Uostalom, ima toliko mladih glumaca koji dolaze i mislim da je vreme da se usmeri pažnju na njih. Glumci poput Roberta Pattinsona su na redu da preuzmu ulogu Adonisa. Mene je to uvek sputavalo”, izjavio je Jude.

”Cilj mi je uvek bio da me priznaju kao dobrog glumca, ali čini mi se da javnost nije bila zainteresovana za to. Kada se prvi put pojaviš na sceni, kao neko nov i zanimljiv, sve se usmeri na tebe. Ja sam to iskusio u svojim 20-ima i moram reći da je bilo prilično teško”, dodala je zvezda ‘Sherlocka Holmesa’.

Image Hosting by imagefra.me

10 KOMENTARA

  1. NIje ni cudo! Naravno da ga je nasledio kao NAJZGODNIJI engleski glumac (zato sto i jeste,naravno),samo me jos cudi kako ga nije nasledio kao najlepsi glumac!
    @Hejteri
    Vi ste sigurno coravi,mislim uporedite vi ove dve slike?! Rob je 1000000000000… (uf! umorih se) lepsi i zgodniji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.