362
Pati za dragom: Louis Tomlinson priznaje da mu je teško kad je...

Pati za dragom: Louis Tomlinson priznaje da mu je teško kad je daleko od Eleanor Calder

362
SHARE

Louis kaže da voli to što svuda može da putuje sa One Directionom, ali mu istovremeno i jako nedostaje devojka Eleanor Calder.

null

Louis i Eleanor se zabavljaju više od godinu dana dana i mada im je veza čvrsta, Louis priznaje da nekad nije lako. “Teško mi je da budem daleko od Eleanor, ali viđamo se koliko god možemo.” Eleanor trenutno završava političke studije u Mančesteru, a jedan izvor za Heat magazin kaže da Louis koristi svaku priliku kako bi je video. “Ako Louis ima koji sekund, njegova prva pomisao je da ode u Mančester i vidi Eleanor. Nije ga briga da li će posle morati da se vozi kući u cik zore. Samo želi da bude s njom.”

15 KOMENTARA

  1. O dushaa, kako on voli svoju El <3. Razumije se da mu je teško bez nje. Mene iskreno malo ,,plaše,, ovakve izjave jer me to odmah asocira na prekid ako dvoje nemaju dovoljno vremena za ljubav… Nadam se da će bez obzira Lou i El ostat zajedno jer su mi oni najljepši, najslađi i najsimpatičniji par!
    Lou&El <3333333333333

  2. A micaaaa,to je prava ljubav,kada sa drugog kontinenta ides u rodni kraj samo da bi video nekog koga volis,bar na dva sata :3

  3. kako je louis romantican,stvarno je velika razdaljina od mančestera i londona,a on bi sve uradio za svoju dragu tako slatko ELI<3<3<3<3<3<3<3

    • Ja najvise volim Louisa, jer nekako je najsladji i kad god gledam njihove koncerte on mi je best! A to je jako lepo da brine za svoju dragu, trebalo bi biti vise takvih momaka jer je to pravi decko!!!!!!!!!!!!!!!!! We love ya Loui!!! <333333 :* :)

  4. Msr.Tomlinson slazem se s tobom i ja obozavam Louisa najbolji je,najsimpaticnij i najludji od svih njih!!! I LOVE Louis Tomlinson!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.