104
“Part of Me” Katy Perry razočarao zaradom u bioskopima

“Part of Me” Katy Perry razočarao zaradom u bioskopima

104
SHARE

Prvi film Katy Perry nema iza sebe sjajan vikend u američkim bioskopima, ali mnogi smatraju da je to posledica žestoke konkurencije.

FFN_IMAGE_9245024|FFN_SET_9244393

Kao što znamo, dokumentarni film prati Katy od dana kad je bila potpuno nepoznata pa do završetka “Teenage Dream” turneje a od četvrtka je zaradio samo skromnih 3.1 milion dolara, prenosi The Hollywood Reporter. Ipak, eksperti prognoziraju da će film zaraditi nekoliko desetina miliona dolara, pa će sigurno pokriti troškove izrade koji su bili samo 12 miliona dolara.

FFN_IMAGE_9244950|FFN_SET_9244393

Kako stoji Katy u odnosu na svoje kolege? Primera radi, Justin Bieberom “Never Say Never” ostvario je 29.4 miliona dolara u prvom vikendu, a apsolutna kraljica je Miley Cyrus, čiji je “Hannah Montana: Best of Both Worlds Concert Tour” došao do cifre od 31.1 milion dolara.

11 KOMENTARA

  1. Gledala sam najavu, i film mi se ne čini uopšte lošim, čak naprotiv, mislim da je sjajan! Jedva čekam da stigne u naša kina! Bit’ ću prva na blagajnama! lol :)

  2. Pa ovakvi koncertni filmovi inace i ne zaradjuju mnogo….drugo je Hannah Montana….

    Uostalom,Part Of Me je tek poceo da se prikazuje,tako da ima vremena…..sigurno ce zaraditi 30-40 miliona dok ne prestaje da se prikazuje….kostao je 12 miliona,toliko je za sada zaradila,tako da je pokrila troskove……

    A i kako da bude uspesan kada se sada u bioskopima prikazuju Ted,Brave,Madagascar 3,Magic Mike,Ice Age 4…..pored takvih filmova,ko ce da gleda dokumentarce…..

  3. ajmo sad biches who is winner?? Miley of course <33 *-* naravno tu je i Justin ali oni su najpoznatije teenage zvezde,tinejdzeri njih obozavaju,tako da razumermo ove cifre,ali dobro jony je donekle u pravu,ko ce sad to da gleda pored madagaskara i ledenog doba,msm ono…daj boze da u Kragujevac(u plazi-cineplax) izadje part of me,ili barem LOL od Miley.. :// madagaskara i ledeno doba je vez izasao,a ja jos nisam gledala :///

  4. Ovde u Beogradu LOL je bio samo u jednom bioskopu ja mislim….i brzo je prestao da se prikazuje…..ja sam ga gledao pre na internetu,dobar je film,nije uopste los,ali ga nisu promovisali kako treba……

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.