380
Park Bom iz 2NE1: Od ružnog pačeta do lepotice

Park Bom iz 2NE1: Od ružnog pačeta do lepotice

380
SHARE

Na netu se ovih dana pojavila slika na kojoj možemo videti kako je pevačica izgledala sa 19 godina, a mnogi nisu umeli da je prepoznaju.

null

S obzirom da na fotki nema šminke niti modernu frizuru, Park Bom zaista izgleda drastično drugačije nego sad. Zbog toga su čak i njeni fanovi posumnjali da je  pitanju ona, a dodatnu zabunu unosilo je i to što je Park Bom u međuvremenu izgubila nekoliko kilograma, a to se vidi po njenim obrazima i nosu. Očigledno, mlada devojka je drastično poradila na svom izgledu i to se itekako isplatilo.

14 KOMENTARA

  1. Ona je 19 godina imala pre 9 godina, normalno je da ce za to vreme da se promeni. Sad je prelepa ♥

  2. sta reci,koju posluku porati?-a da pa sminka cini cudo ;) ….ja koliko znam najlepse se izgleda od 16-28 godina tad si”mladji i sladji”… :D

  3. ne znam,meni ta fotografija ne lici na nju,ali otkud znam mozda je istina.uglavnom sigurno je imala neke operacije a i botox vrv u sustini ona je prelepa bila a isada je bommie ♥ ♥ ♥

  4. nije fora samo znate da objavljujete neke lose stane k pop zvezda ….. po meni nije fer sto pisete ruzne stvari o njima….. oni su takvi kakvi jesu i niko ne moze da ih promeni…. ja ih obozavam ma kako izgledali….

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.