591
Paris Jackson zabranjeno da se druži sa Miley Cyrus

Paris Jackson zabranjeno da se druži sa Miley Cyrus

591
SHARE

Njena baka Katherine Jackson ne želi da se Paris druži sa Miley, jer smatra da je pevačica i glumica suviše divlja.

Miley i 14-godišnja Paris nedavno su počele da se druže, ali izgleda kako to neće činiti ubuduće. U nedavnom intervjuu za časopis Star, jedan izvor pričao je o brizi Katherine: “Paris smatra Miley za svog idola. Ali, Mileyino bizarno ponašanje brine Katherine. Nije tajna da Miley voli zabave, pa se Katherine boji da će joj se Paris suviše približiti. Paris je dobra devojka, a Katherine želi da i ostane tako.

null

U međuvremenu, za vikend su se pojavile glasine da je Miley ponovo divljala. Perez Hilton preneo je kako je zvezda izašla bez svog vereničkog prstena, napila se i pušila marihuanu. Kasnije je čak navodno tražila po torbi dijamantski prsten koji joj je Liam poklonio rekavši kako nije sigurna koliko će njihova veza opstati.

FOTO: SIPA

49 KOMENTARA

  1. hilton je rekla kako su je Miley , Dmei i nznm ko jos unfollowale na twitter zbog 1D jer ih je vredjala,a Miley je kao ‘i never follow her in first place’ i jos nes sne secam se.Miley QUEEN,naranvo da je dobra svima pomaze i sve…A sad vodi zdrav zivot i demantovano je da se ona drogira,za one glupe,to znaci da se ne drogira.

  2. ama ne verujem nikom dajte slike da vidim PREAVE NE FOTOSOP a paris zna ko joj joj je idol JUSTIN and MILEY ahh kao i meni <3<3<3 ma MILEY moze da promeni svet na glavacke ja zivim da je upoznam i uvek ce biti nesto posebno u meni i mom zivotu,ma sta god vi pricali..a za ovu izjau pa ok ni jedan roditelj(staratelj,sta god) ne bi hteo ''divlju devojku'' da se druzi sa maloleticom koja se tek razvija i uci -.- a ja priznajme da je miley divlja ali ne priznajem da pije i pusi drogu jel uospte nemam slike kao dokaze do tad mozete samo da je poljubite u njeno savrsene usne ;) loveallyou :*

  3. HAHAHAH ZIVI MILEY I BEZ NJE!!! hhhaha JA NE VERUJEM PRVI DAN SK I ZALEEPI MI KECA IZ HEMIJE O BOZEEE ZNACI JA NEVERUJM , A OTAC MI JE TAKO BRIZAN DA VEC SUTRA IDE NA OTVORENA VRATA!!!! HAHAH KOJI SAM PRIMER DRUGOJ DECI HAHAH

  4. Neka se doticni Perez Hilton,zakopa negde,umesto sto tu lupa neke gluposti…Pustite devojku da zivi svoj zivot,mlada je,lepa,neka izlazi i neka se zabavlja (ne zelim da kazem da treba sad da pusi marihuanu,u sta sumnjam da je istina) Miley uvek ces biti moj idol!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.