197
Paris Jackson ubeđena da je na posthumnom albumu njenog oca glas imitatora

Paris Jackson ubeđena da je na posthumnom albumu njenog oca glas imitatora

197
SHARE

Album Michael objavljen je u novembru 2010, godinu dana nakon što je Michael Jackson preminuo,a sadržao je mnoge pesme koje niko do tad nije čuo.

null

Nažalost, album je ostao u senci konstantnih debata o tome da li su ti audio zapisi bili autentični li ne, a Paris je sad ponovo pokrenula to pitanje, navodno otkrivši da zaista nije reč o Michaelovom glasu. U zapisu kojeg je dobio TMZ, Paris pušta pesmu Hold My Hand, a kad je neko upita zašto pevač ne zvuči kao njen otac, ona otkriva: “To nije on…na celom albumu nije on!! Idi na net…idi na YouTube i potraži Jason Malachija. To je on!!”

null

Ovaj snimak navodno je nastao 2010. godine. Izvođači kao što su Akon, 50 Cent i Lenny Kravitz potvrdili su da su zaista snimili pesme sa Jacksonom, dok producenti albuma tvrde da na nekim pesmama Jackson zvuči drugačije jer su morali da obrađuju njegov glas i prilagođavaju ga ritmu.

9 KOMENTARA

  1. @Mica Da se kladimo da ona ovo nije ni izjavila. Nego od kad se pojavio Jason Mallachi postoji zbrka medju MJ fanovima, nikad nisu sigurni da li to peva MJ ili on, ali ti fanovi su od skoro, msm posle njegove smrti su postali ili godinu nakon, ali ja znam, ja sam od kad znam za sebe njegov fan i znam ga dobro!
    A i sama sam pitala Jasona i kazao mi je da to peva MJ. Jasonu nisu potrebni takvi nacini za zaradjivanje para, on ima sam svoje Albume a i dosta fanova.

  2. @Wiki love Michael Jackson soo much and she is PROUD! Meni je bas jadno kad neko pocne da slusa neku zvezdu zato sto je umrla…

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.