412
Paris Jackson: “Tatina smrt nikad ne postaje lakša”

Paris Jackson: “Tatina smrt nikad ne postaje lakša”

412
SHARE

Skoro je tri godine prošlo od smrti možda i najveće muzičke zvezde svih vremena, Michaela Jacksona, a njegova kćerka sad priča o svom životu bez njega.

null

14-godišnja Paris u intervjuu za Oprah Winfrey otkriva da joj vreme nije zalečilo rane: “Nikad ne postaje lakše”, rekla je. Michaelova deca, Paris, Prince Michael i Blanket ipak su se naučili na teret slave kojem su sad izloženi. Paris čak traži karijeru Holivud, pa će se pojaviti u novom filmu: “Lundon’s Bridge and the Three Keys.” Kompletan intervju biće emitovan ove nedelje.

11 KOMENTARA

  1. nemojte se uvrijediti neki fanovi od  Michaela Jacksona,ali za mene njegova kcerka ima strasne oci..prepadnu me njene oci pogledajte na prvoj slici :D

  2. Meni su njene oči savršene, nikad nebi pomislila da ima 14 godina ko i ja a izgleda puno starije od mene. A sto se tiče Michaela KRALJ ŽIVI VJEČNO <3 

  3. Naravno da je teško, i nju mogu razumjeti samo oni koji takođe nemaju oca.. :( A što se tiče njega, legenda bio i ostat će!

  4. Nisam obozavala njegovu muziku ali je bio LEGENDA I KRALJ…
    Ali je jos gore za nju..Nije mi otac umro Hvala Bogu ali znam da je lose kad ti se to desi…

  5. LEGENDA NAJVECA, zaista mi je zao sto je umro, znam da bi njegovi sledeci albumi bili odlicni kao i uvek i da bi bili na svim top listama a ne pesme od onog Biebera, Imam 15 godina i obozavam ga za razliku od vecine mojih drugarica koje vole Biebera. 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.