769
Paris Jackson javno podržala Justina Biebera i izazvala gnev Directionera

Paris Jackson javno podržala Justina Biebera i izazvala gnev Directionera

769
SHARE

Justin Bieber i One Direction trenutno se bore za istu nagradu na MTV VMA a kćerka Michaela Jacksona jasno se stavila na Biebsovu stranu.

null

“Ja glasam za Justina…nema šanse da MTV ovo ne namešta za 1D” napisala je Paris na svom Twitteru. Kad su od Directionera počele da joj stižu užasni komentari, ona je nastavila: “O moj bože, ljudi, ja volim One Direction, to što ne glasam za njih ne znači da ih mrzim. Zaista cenim lojalnost Directionera prema 1Dju i Beliebera prema Justinu…ali, da li je to zaista vredno svađe? Bože.”

53 KOMENTARA

  1. bas me briga! neka ona podrzava koga hoce i drugi ce koga hoce  Ona je za Justina neki su za 1D… Ali ona nije tu da govori da li se namesta da 1D pobedi! Zbog toga je i dobijala te poruke u to nema sumnje!

  2. FKT nide veze ove svade volim oboje i zato sam odlucila ne glasovati ko pobjedio pobjedio i svaka mu cast al ovo sto se fanovi svadaju nide veze 1D tek usli u svijet slave i tek stali na noge a ovi napadaju…..

  3. Ja samo želim da kažem da svako ima pravo na svoje mišljenje, bilo da sluša Justina ili 1D ili Cecu ili šta ja znam koga. Svi malo oladite. Vi se zamajavate sa tako nebitnim stvarima a uopšte ne razmišljate da na ovoj planeti ima toliko ljudi koji nemaju za tri obroka dnevno koji i nemaju predstavu da 1D ili JB postoje. Beliberi i Directioneri se samo prepucavaju a JB i 1D uopšte ne znaju da vi postojite. Oni su prijatelji a vi se svađate, pa gdje to ima??? Umjesto što na takve gluposti trošite vrijeme bolje se ufatite posla i uradite nešto korisno i ajd više zakopajte ratne sjekire! OK???

  4. joj male sto prdi.. a sta o njoj pisete mala nije nista samo od onog michaela kcerka.. ajd da ima neku uspjesmu karijeru.. one direction ce pobijediti posranog biebera i usrane belieberee..

  5. Directioner sam,ali i dalje poštujem Beliebere,jer isto kao i Directioneri,oni glasaju za onoga koga podržavaju i vole,i po meni tu nema nikakve rasprave.Ali ono što nije u redu je što dosta Beliebera govori kako je 1D potplatio MTV i slične gluposti. Zašto ne možete da prihvatite da je 1D u ovom trenutku popularniji i da ima više upornih fanova nego Bieber. Bieber je trenutno naravno bolji,pod tim bolji mislim na to da ima više nagrada,ali isto tako je on dosta duže na sceni nego 1D. Belieberi moraju da shvate i prihvate da će im ubuduće 1D,odnosno Directioneri biti velika konkurencija.

  6. Directioneri koji pljuju po Justinu su nekada bili Belieberi ja sam oduvek Belieber ,a kada su se pojavili 1D postao sam i Directioner tako da to glupo prepucavanje je samo izmedju fanova ,a Justin i 1D se druze ……….. nema razloga da se svadjaju……samo neko ne voli 1D a neko Justina

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.