348
Paris Jackson: “Druga deca nisu znala ko sam ja kad sam krenula...

Paris Jackson: “Druga deca nisu znala ko sam ja kad sam krenula u školu”

348
SHARE

Mlada Paris Jackson, kćerka pokojnog Michaela Jacksona, napravila je prvi televizijski intervju u životu. Ova 15-godišnjakinja gostovala je u emisiji Ellen DeGeneres koji će se emitovati sutra.

Paris je tokom intervjua s Ellen razgovarala o tome zašto je njen otac hteo dok su ona i braća bili mlađi da nose maske na licu i kako joj je otkako ide u “normalnu” školu s ostalom decom i slične stvari.

“Pre mi je to bilo glupo da nosimo maske, ali kasnije sam shvatila koliko je to dobra ideja bila. Tata je samo hteo da nas zaštiti i to nam je uvek objašnjavao. Mi smo imali normalno detinjstvo. Tretirao nas je kao što i drugi roditelji tretiraju svoju decu. Kada sam došla u školu sada, druga deca nisu imala pojma ko sam. To me je učinilo srećnom jer sam zaista imala mogućnost da budem normalno dete u školi”, rekla je mlada Paris.

15 KOMENTARA

  1. ooo..pa slatka jeste, samo ness mi ide ka owom swijetu holiwodskom koji nije nimalo pohwalan..samo se nadam da uskoro nece poceti da pije i lumpaje Lohanowa..

  2. da ali bas poznati kad ih slava udari u glavu oni pocnu da piju da se drogiraju….ni ja nisam fan MJ ali ona je prelepa..samo nerazumem kako je ona uspela da ostane belac a njen ota je prirodno crn(nista lose samo se pitam)jel je njena majka crnka ili belka??:DD izvinite fanovi ali ja sam totalno neupucena u zivot MJ samo znam od cega je umreo i nekoliko dobrih pesama i to je to msm od njega..

  3. Ne d’o Bog da Paris krene da se drogira… Nadam se da će Majkova deca, a Paris posebno svakodnevno oživljavati uspomenu na MJ-a. ♥

    @Ivana
    Njena majka je belkinja i hvala Bogu što Paris ne liči mnogo na majku… -.-
    Anyway, who want’s to know something about her mother… Google: Debbie Rowe.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.