300
Paris Hilton:”Hahaha, ne izlazim sa Pauly D-ijem”

Paris Hilton:”Hahaha, ne izlazim sa Pauly D-ijem”

300
SHARE

Paris Hilton se samo nasmejala na glasine da izlazi sa zvezdom Jersey Shorea star Pauly D-ijem.

Naslednica je povezivana sa zvedom reality emisije, kojem je pravo ime Paul DelVecchio, prošlog meseca, kada su fotografisani zajedno u Las Vegasu.

Međutim, Hilton negira tvrdnje da su njih dvoje zajedno i kaže da su se samo upoznali i proveli par momenata zajedno.

32 KOMENTARA

  1. Hvala nina,veoma sam srećan što imaš dobro mišljenje o meni….Jednostavno nina najbolji si prijatelj..I ja bih veoma voleo da se upoznamo..Ja u avgustu dolazim u beograd,pa mozemo preko sajta da se dogovorimo i da se nađemo u beogradu kad dođem….mogli bismo da se dogovorimo i posetimo teu i hoti.samo je hoti u banjaluci i toje mali problem…A li nina ideja je genijalna….POZZZZZZZZZZ

  2. extra ti ces mi reci kada budes znao kog datuma dolazis da znam……….da se ne desi da u to vreme budem na moru…………stvarno se nadam da cemo se uskoro svi upoznati i druziti………….

  3. i ja isto.jedva čekam.ja ću ti reći tačan datum,jer ja jula idem na more i onda avgusta treba da dođem u beograd….Nadam se da ćemo se videti i upoznati.Kada budem saznao kog datuma dolazim u beograd,javljam ti.Do tada pozzzz

  4. Naravno da ne,to što ste mlađe to nema veze.ako je nego dobar i drag prijatelj,nije vazno da li je stariji ili mlađi…..

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.