120
Paris Hilton zbog afere sa kokainom zabranjen ulazak u Japan

Paris Hilton zbog afere sa kokainom zabranjen ulazak u Japan

120
SHARE

Američka starleta Paris Hilton trebalo je ovih dana da se pojavi u Tokiju gde je zakazana konferencija za novinare povodom predstavljanja njene nove modne kolekcije. Ipak, čini se kako od Parisine posete Japanu neće biti ništa s obzirom na to da su joj tamošnje vlasti zabranile ulazak u njihovu zemlju. Osim što ne sme da kroči u Japan, nije razrešeno hoće li razmažena bogatašica nastaviti svoju promotivnu turneju u drugim azijskim zemljama, s obzirom na to da se vlasti u Indoneziji i Maleziji još uvek nisu oglasile o njeneoj poseti njihovim zemljama.

Afera koju je starleta imala s kokainom pre nekoliko nedelja, sigurno je razlog zabrane ulaska s obzirom na to da je ta odluka donesena dan nakon njene nagodbe sa tužiocima i priznanja da je droga njena. Podsetimo, Paris je zbog tog priznanja dobila godinu dana uslovne kazne. Osim toga, moraće na odvikavanje, platiti novčanu kaznu od 2.000 američkih dolara i odraditi 200 sati društveno korisnog rada.

10 KOMENTARA

  1. NOVI BRAVO-MILEY CYRUS NA NASLOVNOJ,NAJVIŠE SU PISALI O MILEY CYRUS,GAGI,DEMI LOVATO,TWILIGHTU I BIBERU.POSTERI-TWILIGHT,LINKIN PARK,CHERUY COLE I PRISON BREAK.OBJAVLJEN TEKST PESME LOVE THE WAY YOU LIE.SVE U SVEMU EKSTRA BROJ

  2. ja paris ne volim kao ličnost,jer je problematična i drogira se,ali za razliku od lindsay je prelepa

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.