671
Paris Hilton udomila 20 zečeva

Paris Hilton udomila 20 zečeva

671
SHARE

Paris Hilton udomila je 20 kunića nakon što je saznala da se prodaju kao hrana za zmije. Američka starleta koja kod kuće već ima ceo zoološki vrt, uključujući pse, hrčka i minijaturnu svinju, sažalila se nad zečevima kada je saznala da treba da postanu ukusan zmijski obrok. “Kunići su trebali biti hrana za zmije. Videla sam ih u prodavnici kućnih ljubimaca i morala sam ih spasiti. Kupila sam ih 20. Sada srećno žive u mom dvorištu. Baš sam srećna što sam im promenila sudbinu”, objavila je na Twitteru.

U međuvremenu, Parisina prijateljica otkrila je da se Hilton napokon primirila nakon hapšenja za posedovanje kokaina i okrenula leđa ludim provodima. 29-godišnja naslednica, koja je optužena za posedovanje droge pronađene u njenoj torbici prilikom policijske pretrage u Las Vegasu, očito je okrenula leđa partijanju i razuzdanom životu: “Napokon se oseća kao odrasla osoba i uopšte joj ne nedostaju klubovi i izlasci. Stvarno je usporila i počela ceniti život”.

Image Hosting by imagefra.me

11 KOMENTARA

  1. kad sam videla naslov, mislila sam da je ovo opet neko proseravanje da dobije medijsku paznju..ali ako je zaista uradila to da bi pomogla tim zecicima, onda…lep gest :)

  2. To je humano, nadam se da je to uradila dobrovoljno, a ne da bi privukla paznju. Ako je uradila dobrovoljno, e onda joj zaista cestitam,

  3. Nije humano uradila, ali nema veze… mislim da šta god ona uradi, uradi da bi privukla pažnju.. realno, po čemu je ona poznata? POZNATA naslednica ogromnog novca.. nek se jebe sa tim novcem.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.