Start Stars Hot News! Paris Hilton: Stajati u cipelama s potpeticom od 15 centimetara boli, ali...

Paris Hilton: Stajati u cipelama s potpeticom od 15 centimetara boli, ali izgled je pre udobnosti

SHARE

Paris Hilton ovih je dana bila u Parizu, u društvu svog dečka Douga Reinhardta. Par se u “gradu ljubavi” zaputio u maratonski šoping, a Paris se na Twitteru pohvalila kako je od svog dragog na dar dobila Chanelov dijamantni sat.

“Tako slatko. Doug me iznenadio darovima iz jedne od mojih najdražih prodavnica – Chanela. O bože, Doug mi je kupio Chanelov dijamantni sat kojim sam bila opsednuta!”, napisala je presrećna Paris prijateljima. Novim prstenom na ruci se nije pohvalila iako se šuška da su se ona i Doug ovih dana u tajnosti verili.

“Paris in Paris… Volim Pariz, to je tako lep i romantičan grad, jedan od meni najdražih gradova na svetu. Volim arhitekturu u Parizu, toliko odiše istorijom, fascinantno”, navela je Paris koja je osim u šopingovanju i snežnim pahuljama uživala i u druženju sa raznim životinjama, od pasa i zečeva do papiga.

No, Paris se u Parizu nije nalazila samo zbog dobre zabave, već i zbog posla – snimala je novu reklamnu kampanju pa je sinoć napisala: “Još sam na snimanju. Nositi Christian Loubuiton (dizajner se zove Christian Louboutin, ali Paris očito nije u stanju upamtiti njegovo ime) cipele s potpeticom od 15 centimetara već više od 12 sati stvarno boli. Ali moj moto je izgled pre udobnosti”.

OSTAVI KOMENTAR