126
Paris Hilton ponovo u vezi s bivšim verenikom?

Paris Hilton ponovo u vezi s bivšim verenikom?

126
SHARE

Bogata plava naslednica Paris Hilton navodno se, nakon prekida s Dougom Reinhardtom, vratila bivšoj ljubavi. Paris, opet provodi vreme s bivšim verenikom, modelom Jasonom Shawom, s kojim je bila u vezi od 2001. do 2003. godine. Navodno hotelska naslednica i nikada nije prestala gajiti osećanja za Jasona, a i on još uvek nju voli.

“Kada je Jason saznao da je Paris prekinula s Dougom, bio je oduševljen i odmah je krenuo kovati planove s Paris. A ona je njega uvek jako volela, no dok su bili u vezi, ona je još uvek bila praktično dete, potpuno nespremna na obavezu”, rekao je jedan izvor.

Ako se Paris i odluči za ozbiljnu vezu, sigurno će želeti da ona napreduje jako polako, objašnjava izvor. Na putu joj neće stajati bivši dečko Doug, jer je starleta nakon 14 meseci veze njega potpuno zaboravila. “Potpuno sam ga zaboravila, uopšte me nije briga. Čak se više niti ne sećam tog razdoblja u životu. Shvatila sam da mi je bolje bez njega, pa sam prekinula tu vezu, jer zaslužujem nešto puno bolje”, kaže Paris.

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.