121
Paris Hilton optužena za rasističke izjave

Paris Hilton optužena za rasističke izjave

121
SHARE

Paris Hilton odlučno poriče tvrdnje autora knjige o poznatima u kojoj je optužuje za rasističke izjave. Neil Strauss, koji je napisao knjigu “Everyone Loves You When You’re Dead: Journeys Into Fame and Madness”, kaže da je Paris 1999. godine imala negativan stav prema Afroamerikancima.

“Pričala mi je kako se mazila s jednim glumcem u mraku, a kada ga je videla na svetlu, samo se pokupila jer je shvatila da je crn. Rekla mi je kako ne može podneti crne muškarce i kako nikada ne bi dopustila da je takvi diraju”, kaže Neil i dodaje kako je Paris dovoljna samo mala naznaka da je neko mešane rase pa da mu se odmah ne želi ni približiti.

Portparol plave bogatašice kaže kako su te tvrdnje potpuno “lažne i smešne”. “Prosledili smo njegove tvrdnje njenim advokatima da vide kakve pravne korake mogu da preduzmu. Te su tvrdnje samo još jedan primer želje za zaradom na račun nekog slavnog”, kaže portparol.

8 KOMENTARA

  1. Ona i njeni advokati, menadzeri i PR-ovi mogu sve da opovrgavaju, ali, mene ne bi cudilo da je to stvarno rekla… Ne mogu pravilno da sudim (zato sto je ne poznajem, haha :D ), ali mi je odvratna. Jednostavno, njeno ponasanje i fizicki izgled su mi totalno odbojni.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.