Start Stars Hot News! Paris Hilton: My New BFF 2

Paris Hilton: My New BFF 2

SHARE

Prošle godine Paris je mislila da je pronašla svoju naj-najbolju drugaricu – Brittany, pobednicu serijala “Paris Hilton: My New BFF”.

Pošto je Brittany uspešno prošla kroz sve izazove i promene posebno osmišljene da bi otkrile potencijalne vrednosti jedne najbolje prijateljice, Paris je odmotala baršunastu vrpcu i tako pustila Brittany u svoj svet glamura i slave. Devojke su zajedno obilazile najluđe žurke i bile najbolje drugarice…

Međutim, kako je vreme prolazilo izgleda da je Brittany slava sve više udarala u glavu. Više nije bila cool drugarica koju je Paris mislila da je pronašla. Ponovo, jadna Paris se našla sasvim sama.

Sada se 13 devojaka i jedan mladić ponovo takmiče ne bi li uskočili na mesto koje je u Parisinom životu pre njih pripadalo Brittany, a koje su pre toga zauzimale Nicole Ritchie i Britney Spears. I ovog puta Paris je smislila stroge zadatke koji će na test staviti njihovu pamet, duhovitost, dosetljivost, sklonosti ka žurkama, i – možda najvažnije – koliko su ‘hot’. Samo jedan/jedna od njih će zaslužiti glavnu nagradu, titulu kojom će ih Paris Hilton proglasiti za “my new BFF”.

Sve što ste voleli u prvoj sezoni Paris Hilton’s My New BFF pronaćićete i u ovoj sezoni. Paris će pomno pratiti svoje potencijalne prijatelje, i iz svoje udobne VIP fotelje će bez dlake na jeziku sa gledaocima deliti ono što misli o takmičarkama (i takmičaru). Svakog od njih Paris će posebno testirati, ne bi li procenila koiko mogu da opstanu u njenom visokom društvu punom slavnih lica. Biće tu ekstravagantnih žurki, fenomenalnih modnih rešenja, i mnogo, mnogo vremena posvećenog impresioniranju same Paris. Ali, ko je dorastao ovom jet set testu?

Da li će pobediti jedna od devojaka iz Jerseya – Arielle ili Elena, ili možda neko iz Kalifornije – Arika, Nicole, Rachel ili Stephen… Možda će južnjački šarm teksašanki Katie ili Desirae biti odlučujući faktor, ili će neka od lepotica – Tiniecia iz Luisiane ili Stephanie sa Floride – pridobiti naklonost naslednice bogatstva Hilton imperije? Ili će Paris biti oborena s nogu od strane Amanda iz Pensilvanije, Kaitlin iz New Yorka, ili Monice iz Brooklyna?

Sredom u 22:00
Repriza: subota 09:00 i 22:00
PREMIJERA: 31. mart u 22:00!
MTV

OSTAVI KOMENTAR