Start Stars Hot News! Paris Hilton dobila odbijenicu: Ništa od bračnog reality showa

Paris Hilton dobila odbijenicu: Ništa od bračnog reality showa

SHARE

Besposlenoj Paris Hilton palo je napamet kako bi mogla učestvovati u novom reality showu. Televizijske kamere toliko joj očajnički nedostaju da je TV kućama ponudila da snime “bračni reality show”, odnosno da prate danonoćno nju i njenog odabranika Douga Reinhardta, od dana kad se vere do venčanja.

Ipak, život bogate naslednice koja se medijima daje na tacni očito nikome više nije zanimljiv pa je Paris, koja je nekad sa Nicole Richie učestvovala u “The Simple Lifeu”, dobila odbijenicu. TV kuće su, naime, procenile kako je Paris ionako danonoćno u medijima pa je publika njome jednostavno već odavno prezasićena.

No, ne brinite, iako neće biti novog realityja, poznavajući Paris, za novosti iz njenog života nitko neće biti zakinut. Ta ovisnica o medijskoj pažnji zasigurno će i dalje svoje fanove putem društvenih servisa “iz minute u minutu” izvještavati o tome što radi – bilo da se tek probudila pa je krenula do kupaonice, bilo da u vrijeme ručka prebire vilicom po hrani, bilo da se upravo zavukla u krevet i svima putem Twittera zaželjela “Laku noć”.

OSTAVI KOMENTAR