123
Paris Hilton dobija novi reality show

Paris Hilton dobija novi reality show

123
SHARE

Paris Hilton postaće zvezda novog reality showa u kojem će pokušati razbiti mišljenje ljudi o sebi kao “umišljenoj plavušici”. Starleta će dozvoliti kamerama da je prate okolo kako bi dokazala svetu da nije tipična “umišljena plavuša” kako je prikazana u svojim ranijim projektima. Emisija će se prikazivati na kanalu Oxygen u SAD-u. “Ovo nije `Simple Life` gde je glumila iskrivljenu verziju sebe. Ova će emisija omogućiti ljudima uvid u pravu Paris i njen pravi život, što je nešto neverovatno”, rekao je glasnogovornik projekta.

Paris je već ranije glumila u realityju “The Simple Life” u kojem je sa svojom nekadašnjom najboljom prijateljicom Nicole Richie radila razne poslove poput čišćenja i rada na farmi. Emisija je bila iznimno uspešna i prikazivala se pet sezona. Naslednica je takođe nastupala u showu “Paris Hilton’s My New BFF” u kojem je tražila osobu koja će joj biti najbolji prijatelj.

6 KOMENTARA

  1. “paris hilton my new bff” sam gledala… a imam bolju ideju kakav reality bi trebalo da vodi.. npr. “kako postati najveca idiotkinja na svetu” ili “unisti svoj zivot drogom”, moze i “top 10 izgovora kada ti policajac nadje kokain u torbici”, npr. ness tipa “zvekni paparazza kolima i pocni da se smejes”, “kako dospeti u medije pomocu kuca, maca, zeceva i ostalih ljubimaca..” a definitivno najbolji za nju je “pravim budalu od sebe pred nacijom, iako vec svi misle da sam glupa, razmazena plavusica..”… PARIS, SLOBODNO BIRAJ STA CES ;)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.