318
Paris Hilton delila novac siromašnima na ulicama Indije

Paris Hilton delila novac siromašnima na ulicama Indije

318
SHARE

Paris Hilton proteklih nekoliko dana provela je u Indiji. Paris je u Bolivudu predstavila svoju novu kolekciju torbica, ali nije baš impresionirala niti privukla tamošnji svet poznatih i slavnih iako tvrdi da je dobila mnogo poslovnih ponuda.

Osim što je sama pokušavala da podigne što više prašine oko svog dolaska, Paris je jedino pažnju uspela da privuče prekratkom haljinicom koja je bila previše vulgarna za taj deo sveta. Kasnije je, dok je bila u razgledavanju, dala 2,000 dolara prosjacima koje je srela na ulicama, a novac im je delila iz svog auta.

“Indija je prelepa, ali neki delovi su pogođeni velikim siromaštvom. Kad sam videla da ima malih beba koje spavaju na ulici, srce mi se slomilo”, napisala je bogata naslednica na svom Twitter profilu.

2 KOMENTARA

  1. samo bih okupila sve prosijake i delila im pare. ustvari okupila bih samo ne fine prosijake koji su kulturni jer ovi neki imaju platu kod sefica radnji preko 10000 evra mesecno!!! ja bih samo neki fini. tako sam ja svom drugu romu poklonila 100 evra jer je fin prema meni i nije bezobrazan. osta,lim bi dala 0 evra.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.