Start Stars Hot News! Paris Hilton besna jer je nisu pustili u Japan: Idem kući, ali...

Paris Hilton besna jer je nisu pustili u Japan: Idem kući, ali vratiću se

SHARE

Ego Paris Hilton ozbiljno je povređen nakon što su joj vlasti zabranile ulazak u Japan. Bogata naslednica lanca hotela i starleta “više je nego uznemirena” što je u Japanu zadržana na tokijskom aerodromu te su je imigracijski službenici ispitivali o sudskom procesu koji se protiv nje vodi zbog posedovanja kokaina i ometanja službene osobe.

Pre nego što su odlučili hoće li je pustiti u zemlju ili poterati, Paris je sama besno otišla te se vratila u SAD. “Vraćam se kući, ali radujem se što ću ovamo ponovo doći u budućnosti”, rekla je Paris. “Jako je uznemirena, radovala se mesecima ovom putovanju. Zbog ovog incidenta razočarala je svoje poslovne saradnike u Japanu, a i fanove”, otkrio je jeda Parisin prijatelj. Paris je u Japanu planirala predstaviti svoju modnu kolekciju za ovogodišnju sezonu jesen/zima.

Dok je boravila na aerodromu, Paris je, uprkos neizvesnosti, pronašla vremena da razmišlja i o izgledu. Tako je bogata plavuša promenila čak tri odevne kombinacije te za brojne fotografe, od kojih su je branili telohranitelji, spremno nabacila smešak na lice.

OSTAVI KOMENTAR