552
Par za primer: Danielle Peazer i Liam Payne izbegavaju alkohol

Par za primer: Danielle Peazer i Liam Payne izbegavaju alkohol

552
SHARE

null

Prava je retkost pronaći par kao što su Liam Payne i Danielle Peazer. Ne samo što se njih dvoje izuzetno vole već i tvrde da im alkohol uopšte nije potreban da bi se odlično zabavljali.

Dok mnoge druge zvezde praktično s ponosom pričaju kako je za njih idealan izlazak nezamisliv bez velike količine piva, šampanjca ili vina, Liam se oduvek klonio pića, jer je imao problema sa bubrezima. Međutim, čak i kad su mu lekari rekli da je potpuno zdrav, on i dalje u potpunosti izbegava alkohol, baš kao i njegova Danielle.

null

“Ja nikad nisam pila alkohol i nikad ni neću”, kaže Danielle. “Jednostavno ne mogu da uživam u tome. Uostalom, alkohol vam nije potreban da biste se zabavili prilikom izlaska.” Ipak, ona kaže da ima jedan porok, a to je brza hrana. “Pokušavam da jedem zdravo, ali volim brzu hranu iz Mekdonaldsa”, rekla je časopisu Daily Mirror. Ipak, Danielle je uvek u top formi jer njen posao plesačice to svakako i zahteva.

IZVOR: Life Content

14 KOMENTARA

  1. Ae ne reklamirajte više stranice ovako, da li vi shvatate koliko je to jadno brt, evo saću da ti lajkujem odma, samo reci jebote. 

  2. Pokušavam da jedem zdravo, ali volim brzu hranu iz Mekdonaldsa” ahahahahah ne trudi se Danielle niko ne moze odoleti toj hrani :) Nego stvarno par za primer VOLIM IH PUNO!!!!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.