Start Stars Hot News! Pameli Anderson je dosta plastične hirurgije

Pameli Anderson je dosta plastične hirurgije

SHARE

Pamela Anderson više ne namerava pod nož plastičnog hirurga. Glumica je tokom karijere napravila puno zahvata na svom licu i telu no sada namerava da se prepusti prirodi. Glumica kaže kako više neće pokušavati zaustaviti starenje jer  je svesna da nikada nije bila klasična lepotica.

“Nisam ja protiv plastičnih operacija, ono što sam već napravila na sebi će tu ostati zauvek, ali ne želim da radim ništa dodatno. Ponekad ću uraditi čišćenje lica ili neki sličan tretman, ali sigurno neću ponovo pod nož”, rekla je Pamela. Dodaje kako joj starenje uopšte ne smeta i da se u više ne opterećuje toliko izgledom kao što joj je to ranije bio običaj.

Pamela je ispričala i kako je vreme smirilo njen divlji karakter. “Imam tu stranu u sebi, divlju, ali ona više ne dolazi do izražaja. Ranije sam volela da puno izlazim i menjam partnere, a sada mi je najdraže da budem kod kuće s decom. Kada me vide, ljudi misle da ne znam da sastavim celu rečenicu, to znači da sam postigla sve što sam želela”; rekla je prsata Pamela.

OSTAVI KOMENTAR