237
Pakleni plan The Wanteda: “Napićemo Justina Biebera”

Pakleni plan The Wanteda: “Napićemo Justina Biebera”

237
SHARE

Tom Parker i Nathan Sykes izjavili su kako bi voleli da vide Justina Biebera pijanog, i da će mu se to i desiti.

“Ah čoveče, kad dođe u Englesku ima da ga udesimo!” rekao je Parker u šali. “Stvarno hoćemo!” Sykes je na to dodao: “Znate šta je smešno, on je to već prihvatio. Gledao sam njegov inervju pre par dana gde je rekao ‘Da, oni će me napiti, ništa ne mogu da uradim zbog toga'”

null

Momci iz The Wanteda žele da sarađuju s Biebsom na nekom pesmi ali i da idu na zajedničku turneju: “Pokušavamo to da pretvorimo u stvarnost, tako da se nadamo kako ćemo mu se pridružiti”, dodaje Sykes. “Momak je mala legenda.”

FOTO: SIPA

16 KOMENTARA

  1. Lepo bi bilo!!!!   :)Ne podnosim Justina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. sta stavljate unlike???zar je normalno poniziti nekoga Zato sto nemaju fanova pa kradu od njega???bas me briga ako unlike ovaj kom,ali ja govorim istinu!!!

  3. o.O zasto 5 unlike sto sam rekla o.O  …. pa valjda ce JB  biti pametan i ovaj put pa ce ih  odbit …  koji su oni kreteni

  4. The Wanted <3 <3 <3 su najbolji xD I za sve koji ne znaju oni su bili na turneji sa Justinom po Brazilu <333 I oni svi cijene JB-a, a to sto vi vjerujete svakom tracu nije moj problem :P

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.