Start Stars Hot News! P. Diddyja bivša saradnica tuži i traži 12 miliona dolara

P. Diddyja bivša saradnica tuži i traži 12 miliona dolara

SHARE

Bivša radnica P. Diddyja tuži muzičku zvezdu zbog diskriminacije zbog dobi i bolesti te od njega traži 12 miliona dolara. Francesca Spero tvrdi da je učestvovala u stvaranju reperove karijere dok je njegova kompanija Bad Boy nije smenila nakon što je morala na operaciju kuka 2008. godine. Nakon operacije dugo je morala ležati i oporavljati se pa je zato degradirana, smatra 51-godišnja Francesca.

Ona tvrdi kako Diddy, čije je pravo ime Sean Combs, nije pokazao nikakvo saosećanje već je želeo da je izgura iz firme. Na kraju je u martu ove godine dobila otkaz, a na njeno mesto je došla puno mlađa i neiskusna osoba. “Ona je otvorila vrata njegovoj karijeri, a sada, kada ima 51 godinu, on je njoj pokazao vrata od firme”, rekla je njena advokatica Laurie Berke-Weiss.

Spero je priznala da se nakon operacije kuka prijavila u jednu kliniku kako bi rešila probleme s ovisnošću o tabletama protiv bolova i alkohola, koji su se pojavili nakon operacije. Diddyjev predstavnik još nije komentarisao ceo slučaj.

OSTAVI KOMENTAR