Start Stars Hot News! Ozzy Osbourne: Nevinost sam izgubio sa 15 godina!

Ozzy Osbourne: Nevinost sam izgubio sa 15 godina!

SHARE

Ozzy Osbourne prvi je seks isprobao sa 15 godina, a i to je jedva dočekao. Kao i većina tinejdžera, u toj dobi nije mislio ni na što osim na seks. “Tada sam bio toliko napaljen sve vreme da sam mislio kako će mi pantalone eksplodirati”, kaže rocker.

Ozzy, koji je sa suprugom Sharon u braku već 28 godina, kaže kako misli da nije dobro “čuvati” se do prve bračne noći. “Problem kod toga je što onda, kada se već oženite, možete shvatiti da uopšte ne volite voditi ljubav sa tom osobom. Ipak, nije dobro niti oženiti se isključivo zbog požude jer ćete s tom osobom više vremena provesti perući sudove nego seksajući se”, napisao je Ozzy u svojoj kolumni o zdravlju u Sunday Timesu.

Kolumnu je pevač nedavno počeo pisati, a kaže kako je ostao zatečen kada je dobio ponudu za taj posao. Nakon što je malo razmislio, shvatio je kako je u stvari on idealni savetnik za zdravstvena pitanja. “Tokom života video sam i upoznao doslovno hiljade lekara i na njih potrošio više od milion funti, tako da mi se ponekad čini kako o lečenju zaista znam više od njih”, rekao je 61-godišnji muzičar koji je u životu prošao odvikavanja od droge, alkohola i tableta te sam za sebe kaže da je medicinsko čudo.

OSTAVI KOMENTAR