Start Stars Hot News! Ozzy Osbourne donosi svoj vatromet na Ušće

Ozzy Osbourne donosi svoj vatromet na Ušće

SHARE

Festival “Guarana Belgrejd koling” biće održan od 27. do 30. juna na Ušću, a poslednjeg dana će nastupiti domaći bendovi sa turneje “Jelen top 10” i tada će ulaz biti besplatan.

null

Jedan od hedlajnera Ozzy Osbourne ispostavilo se da je najmanje bio zahtevan pošto je od organizatora tražio apsolutno prazan stejdž jer donosi svoju pirotehniku, a prema dokumentaciji koju su prosledili, biće to verovatno najspektakularniji šou na festivalu. Što se njegove rajder liste tiče, svi sokovi za njega i ekipu moraju da budu ceđeni, čaše za kafu i čaj moraju da budu od papira, nikako od plastike ili stiropora. Obroci moraju biti posluženi na platnenim stolnjacima sa kvalitetnim escajgom.

null

“Sisters of Mercy” su tražili 13 jednokrevetnih soba od kojih jedna mora da bude na najnižem spratu hotela. Takođe, žele sobu koja mora da bude dodatno zagrejana bez obzira na doba godine i spoljnu temperaturu. “Public enemy” su zahtevali da obroci budu bez svinjetine, a svaki član je tražio po jednu veliku kesu pereca. Metalci “Satirikon” su tražili četiri litra ceđenog soka, ali su naglasili da u bendu ima izvrsnih poznavalaca vina, pa su tražili tri flaše izuzetno retkog napitka od grožđa.

Izvor: b92.net
FOTO: SIPA

OSTAVI KOMENTAR