449
Ozbiljna namera ili reklama? Nicki Minaj obrisala Twitter nalog

Ozbiljna namera ili reklama? Nicki Minaj obrisala Twitter nalog

449
SHARE

Nicki Minaj obrisala je svoj profil na ovoj popularnoj društvenoj mreži, navodno zbog piraterije koju je širio jedan njen fan.

null

Reperka je od svega napravila pravi šou, pa je pre brisanja naloga ostavila  nekoliko poruka u kojima najavljuje brisanje Twittera uz komentar “Jedna osoba može da podnese samo toliko.” Ipak, izveštaji govore da je obožavalac samo ostavio link na kome može da se presluša delić njenog novog albuma, što je sasvim legalno i dostupno čak i u zvaničnoj iTunes prodavnici. Naravno, zbog svega mnogi smatraju kako je Minaj obrisala Twitter nalog samo zbog slabe prodaje albuma, pa namerava da ga vrati u život u roku od 30 dana, jer ako to ne učini, on će zauvek ostati zaključan.

FOTO: SIPA

7 KOMENTARA

  1. Slazem se  da joj pesme nisu bas najbolje …. mislim uplasila sam se kada sam gledala spot za Stupid Hoe …. ali ova nova  Turn me on-David Guetta ft. Nicki Minaj je onako malo bolja za razliku od ostalih …. ali glupo je sto je izbrisala zbog toga Twitter ….

  2. pa mene ne zanima sta vi svi mislite znam da joj reci pesama nisu neke a kamoli poucne ali priznajte da se nekad nasmejete ili iznenadite njeni izborom odece ili neceg drugog!!!!! Ali i dalje I LOVE NICKY MINAJ

  3. Zbog toga obrisala twitter? Boze,pa ona ima fanove,o cemu razmislja? U svakom slucaju ne slusam je,tako da mi je svejedno. A ona pesma Stupid Hoe… Bog da te sacuva.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.