808
Ovako je izgledala Amy Winehouse pre alkohola i droge

Ovako je izgledala Amy Winehouse pre alkohola i droge

808
SHARE

Iako nikad nije bila jedna od onih rasnih lepotica, Amy Winehouse uoči smrti nije bila ni senka onoj mladoj, simpatičnoj i slatkoj devojci, koja je pre desetak godina krenula u osvajanje muzičke scene.

[youtube o0Q0h7ms1uY]

Nekad je imala rumene, pune obraze, zanosne obline, čist ten. A onda su s godinama u njen život ušli alkohol i droga. Višegodišnji život u tom paklu rezultovao je time da čak i njeni prijatelji kažu da poslednjih dana uoči smrti “nije bila nimalo lep prizor”. Alkohol i droga odveli su je i u smrt.

[youtube i1iu52L9mUk]

Mrtva je pronađena u subotu 23. jula, u poslepodnevnim časovima u svom stanu u Londonu. Veče ranije se navodno, između ostalog, snabdela kokainom, heroinom, ekstazijem… Upravo je kombinacija alkohola i “tabletica” navodno bila kobna za nju.

19 KOMENTARA

  1. Nikada nije trebala da proba drogu.Ona je bila lepa i posle svih tih droga,samo je trebala da prestane sa njima.Morala je sama sa sobom da rascisti da je to kobno za nju,i da ode na rehabilitaciju i izvuce se iz svega toga.

  2. Meni je nje strasno zao…Sta je sve mogla da uradi i postigne…Njen glas niko nije imao, pjesme su bile tooooliko dobre.Ali sama je kriva, unistila je sebi zivot.Ja sam uvijek mislila da ce se izvuci nekako, ali eto…Izgleda da nema zvijezde koja se ne drogira.Strasno je ovo danas sto se desava…

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.