1159
Otkrivena lista zahteva Justina Biebera: Na snimanjima zabranjena muzika Selene Gomez?

Otkrivena lista zahteva Justina Biebera: Na snimanjima zabranjena muzika Selene Gomez?

1159
SHARE

justinbieber

Na internetu se pojavila navodna lista zahteva Justina Biebera, a koja, ukoliko je prava, pokazuje da je Biebs zabranio da se na fotografisanjima na kojima učestvuje pušta muzika njegove bivše devojke Selene Gomez.

Na listi je i zahtev da mu se niko ne obraća, te da mu niko ne traži autogram.
Portal TMZ objavio je fotografiju ove liste, na kojoj se vidi da pevač zahteva da na snimanjima ima nekoliko rezervnih belih potkošulja, atlet majica i čarapa. On takođe želi i biljne čajeve, tacnu sa zakuskom, veliko pakovanje gumenih bombona, sendviče sa puterom od kikirikija, sendviče sa sirom i još mnogo toga.
Od svih koju učestvuju u snimanju zahteva da ne nose mobilne telefone, zatim da se snimanje održava u prostoriji sa jakim erkondišnom. I pored svih ovih zahteva, najveći pažnju izazvao je onaj koji se odnosi na njegovu bivšu devojku Selenu Gomez, a koji kaže da Justin nikako ne želi da tokom fotografisanja čuje neku od njenih pesama. Još nije poznato da li je ova lista originalna.

Izvor: Life Content

33 KOMENTARA

  1. Ocigledno je da hoce da je zaboravi (ako je ovo istina)  .
    Ali ipak, mislim da je pretjerao :D
    Nemam nista protiv ni jednog ni drugog . :)

  2. Pa i ja bi je zabranila. Kakav je to nacin da vredja bivseg decka javno u emisiji? Boze sacuvaj!

  3. Cim vidim TMZ,odma’ znam da lazu -.- Sendvice,bombone,zakusku…da niste malo preterali?Ustvari niste,puno ste preterali -.-

  4. ahahhahaahahhahhahhahah o Bozee!!!!!!! Lud je! Obozavam ga ! Justiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.