178
Otkrivena lista čudnih zahteva Christine Aguilere u šou “The Voice”

Otkrivena lista čudnih zahteva Christine Aguilere u šou “The Voice”

178
SHARE

Zbog prilično nerazumnih želja, slavna pevačica podigla je priličnu količinu prašine na snimanju.

null

Xtina pored sebe tako ima momka čiji je jedini zadatak da joj masira noge na svakih 30 minuta! Kako prenosi neimenovani izvor, Christina jako često ostavlja sve na setu da je čekaju i po dva sata, jer jednostavno ignoriše postavljene termine. Pevačica je nedavno izjavila kako nije ignorisala Justina Biebera prilikom njegovog gostovanja u “The Voiceu”, ali je pitanje koliko joj ljudi veruje.

null

13 KOMENTARA

  1. xaxaxa,fanovi nemojte se ljutiti,ali msm da je ona mnogo razmazena….moze sad da zeli da joj lizu dupe…msm na sta to lici…

  2. To uopšte nije istina!Imala sam priliku ženu upoznat’ uživo!Ona se ponaša kao da nema niti centa tako je skromna i draga!Volim ju svim srcem!A vi prvo upoznajte tu osobu u ovom slušaju my lil’ sis’ XTINU i tek tada možete da osuđujete!

  3. Mislim,bez uvrede za fanove,ali njoj je malo slava udarila u glavu… Tako izivljavanje nije primereno nekome ko je javna licnost i koja moze drugima da posluzi za uzor..

  4. Prvo samo da kazem , da mozda ovo nije istina! Novinari svasta izmisljaju! Da je na primjer umjesto Christine bila Selena Gomez , Miley Cyrus i ostale svi bi odma govorili kako to nije istina! Inace ja obozavam Christinu , sta vise , idol mi je…A vi biste svemu povjerovali -__- Da sutra napisu da ce bit smak svijeta , vi biste i to povjerovali -____-

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.