Start Stars Hot News! Otkrivamo šta 1D momci najviše vole da jedu: “Zayna je lako zadovoljiti”

Otkrivamo šta 1D momci najviše vole da jedu: “Zayna je lako zadovoljiti”

SHARE

one direction

Lični kuvar momaka iz grupe One Direction otkrio je šta njih petorica najviše vole da jedu an turneji, a po onome što je rekao, čini se da momci nisu previše zahtevni kada je o hrani reč.

Sarah Nicholas je zadužena za ishranu Nialla, Zayna, Lousia, Harryja i Liama dok obilaze svet u okviru svoje “Take Me Home” turneje, i iako mogu da traže kakve god delikatese požele, Sarah kaže da oni vole jednostavne obroke. “Liam Payne voli slaninu, šniclu i povrće, dok Louis jede sve, ali mu su mu omiljene žitarice. Zayna je lako zadovoljiti. On voli špagete bolonjeze ili začinjenu piletinu. Nije izbirljiv i jede sve što skuvam. Niall više voli jednostavnu hranu, na primer kobasicu i pire, pite, testeninu sa piletinom i pohovanu piletinu”, rekla je Sarah za Daily Star i dodala da, suprotno onome što svi misle, momci ne piju alkohol u bekstejdžu, pošto im je to zabranjeno, ali zato piju gazirane sokove i mnogo čaja.
“Louis je pije najviše čaja. On je iz Donkastera, pa najviše voli jorkširski čaj. Piju i dosta voćnih sokovam, vode i gaziranih pića. Pre nego što izađu na scenu, uglavnom popiju sok od jabuke ili narandže.”
Za razliku od njegovih kolega iz benda, Harry veoma vodi računa o onome što jede, što je u skladu sa glasinama koje su se nedavno pojavile, a koje sugerišu da pevač mnogo vremena provodi u teretani, kako bi izgledao muževnije.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR