522
Otac Britney Spears zabranio pevačici da izlazi iz kuće bez grudnjaka

Otac Britney Spears zabranio pevačici da izlazi iz kuće bez grudnjaka

522
SHARE

Britney Spears često se pojavljuje u javnosti bez grudnjaka što posebno veseli brojne paparazze koji danonoćno prate pop princezu pa tako barem imaju šta da fotkaju. To je najviše zasmetalo Jamieju Spearsu, njenom ocu, koji joj je zabranio da izlazi iz svog doma bez grudnjaka i tako pokazuje svoje “gole” grudi.

Štaviše, ocu Britney Spears toliko je neugodno zbog toga što se bradavice njegove kćeri nađu barem dva put mesečno u svim svetskim tabloidima da je hteo dati otkaz telohranitelju koji je posrnuloj Britney dozvolio da izađe iz kuće bez “pripadajuće opreme”.

“Jamieva kontrola nad Britney je neverovatna. Mrzi videti fotografije na kojima u oči upadaju njene bradavice pa joj je jednostavno zabranio da izlazi iz kuće bez grudnjaka”, rekao je neimenovani izvor za The Sun koji dodaje da Jamie Britney tretira poput male devojčice.

11 KOMENTARA

 1. Ovaj bravo malo kasni sa ovim objavama…
  Ovo je u americkim novinama objavljeno prije nedelju dana ali odmah posle toga se oglasio njen otac da je to totalna izmisljotina i da on nema nista protiv kako se ona oblaci i da ona ima 28 god i da joj on ne moze zabraniti sto da nosi a sto ne

 2. je*em ti mater….dobro santana…odsad ću i ja okrenuti igru,seljače usamljeni..ps. i ja sam owo čitala prij nedjelju i istina je,značui njen otac nije opovrgnuo te tvrdnje…

 3. istina je da je njen otec demantovao sve ovo a ako ne vjerujete posjeti e forum brtney4ever.niceboard.net pa se uvjerite i sami a evi i isjecka kojim to potvrdjujem:
  Despite reports claiming Jamie Spears demands Britney wear a bra in public, sources tell TMZ this is not true.

  “Sources close to the family tell us there is no such rule in place, nor has there even been any thought of one.”

  They’re told Jamie feels he can’t make a 28-year-old woman wear a bra if she doesn’t want to.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.