Start Stars Hot News! Otac Amy Winehouse podelio njene majice obožavaocima ispred kuće

Otac Amy Winehouse podelio njene majice obožavaocima ispred kuće

SHARE

Dva dana nakon što je kremirana Amy Winehouse, njen otac Mitch vratio se ispred njene kuće gde su se okupili brojni obožavaoci.

Podelio im je majice svoje pokojne kćerke, a brojni koji su uspeli da dobiju majicu, svoje suze su brisali od njih.

Osim Mitcha, pred kuću je došla i njena majka Janis i brat Alex i bliski prijatelj Tyler James. Svi oni su trenutno u procesu žaljenja i nedelji šive kada se prisećaju svih uspomena na Amy i njen život. U Amyinoj ulici pojavili su se takođe i neki od njenih telohranitelja kako bi porodici pomogli da skupe stvari koje su ostale iza Amy uključujući i njenu gitaru. Iznosili su kofere stvari koje imaju posebno značenje porodici i prijateljima.

Njen otac tvrdi da je pevačica prestala da pije pre tri nedelje i da to nije razlog njene smrti, a tome idu u prilog i reči lekara koji je objasnio kako osobe koje su prethodno konzumirale velike količine alkohola pa su naglo prestale da uzimaju išta, mogu patiti od poremećaja zbog kojeg gube svest i padaju u stanje u kojem zaborave da dišu. Ipak, porodica još uvek čeka rezultate toksikoloških nalaza koji bi trebali doći za najviše četiri nedelje.

OSTAVI KOMENTAR