623
Osvojite Najlepše želje poklon set za Dan zaljubljenih!

Osvojite Najlepše želje poklon set za Dan zaljubljenih!

623
SHARE

Najlepše želje su generacijama unazad, čokolada koja se poklanja u posebnim prilikama, Njom izražavamo, ljubav, naklonost, pažnju, zahvalnost i brigu za naše najmilije.

Najlepše želje bude u nama sve ono najlepše, zato, u duhu predstojećeg Dana zaljubljenih i Dana žena – 8. marta, osmislili smo za vas posebne Najlepše želje poklon setove idealne za darivanje dragim osobama. Svaki poklon set u sebi sadrži tri Najlepše želje mlečne čokolade, tako dizajnirane da na njima, u praznoj beloj kartici, možete olovkom ispisati vašu ličnu želju onome kome je poklanjate. U skladu sa tim, sastavni deo seta je i žuta olovka za upisivanje vaših najlepših želja. Tako naše čokolade postaju još slađe i nežnije za one kojima ih od srca darivate. Želimo vam srećan i sladak predstojeći Dan zaljubljenih i Dan žena!

Ukoliko želite da osvojite Najlepše želje poklon set, sve što treba da uradite je da pošaljete mejl na adresu bravoportal@gmail.com, sa svojim podacima (ime, prezime, adresa, mesto stanovanja i broj telefona), sa naznakom “Za Najlepše želje poklon set”, a kompanija Štark obradovaće dva čitaoca portala bravo.rs ovim sjajanim poklonom za Dan zaljubljenih. Imena dobitnika objavićemo sutra, 15. februara.

12 KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.