Start Stars Hot News! Osvoji karte za srpsku premijeru filma “Želim te” (Tengo ganas de ti)!

Osvoji karte za srpsku premijeru filma “Želim te” (Tengo ganas de ti)!

SHARE

null

Domaća premijera dugo očekivanog nastavka filma “Tri metra iznad neba” biće održana u sredu u 20h u bioskopu Roda Cineplex a ti imaš šansu da budeš tamo! Film će na redovno repertoaru bioskopa u Srbiji biti od 29. novembra, od kada će se prikazaviti i u Areni Cineplex u Novom Sadu.

null

Nakon velikog uspeha filma „Tri metra iznad neba“ na veliko platno stiže film „Želim te“ (Tengo ganas de ti). Zasnovan na romanu Federica Moccia, reditelj Fernando Gonzales Molina u filmu „Želim te“ veoma uspešno nastavlja sagu o dvoje mladih ljudi koji potiču iz različitih svetova i čija je ljubav nemoguća. Nakon dve godine provedene u Londonu, Hugo (Mario Casas) se vraća u Španiju sa namerom da krene iz početka. Ali sećanje na Babi (Maria Valverde), njegovu prvu ljubav prati ga gde god da je, kao i strah da se suoči sa njom. Hugo u Madridu dobija nov posao, stiče nove prijatelje, upoznaje druge devojke i započinje novu fazu u životu. Ali, može li seksipilna Džin (Clara Lago) da oživi magiju prve ljubavi? Hoće li se ponovo susresti sa Babi? Saznaćemo u nastavku kultnog filma „Tri metara iznad neba“….

null

Ukoliko želiš da osvojiš jedan od pet kompleta od po dve karte, pošalji nam svoje ime, prezime i broj kontakt telefona na bravoportal@gmail.com a u subject stavi “Za film Želim te“. Spisak dobitnika objavljujemo sutra u 14h! Svi koji dobiju karte moći će da ih preuzmu na blagajni bioskopa Roda Cineplex (Banovo Brdo, Požeška 83a, Beograd) 15 minuta pre projekcije!

4 KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR