Start Stars Hot News! Osvoj ulaznice za film PERSI DŽEKSON KRADLJIVAC MUNJE

Osvoj ulaznice za film PERSI DŽEKSON KRADLJIVAC MUNJE

SHARE

Distributerska kuća Tuckwood deli ulaznice za film PERSI DŽEKSON KRADLJIVAC MUNJE!

Delimo 20 puta po dve ulaznice – tokom današnjeg (25. februar) i sutrašnjeg (26. februar) dana za projekcije u subotu 27. februara u 11.00 sati.

Bioskop Tuckwood nalazi se u Beogradu u ulici Kneza Miloša 7!

Prvih 20 najbržih koje se jave dobiće ulaznice za ovaj super film!

Požurite!!!

Image Hosting by imagefra.me

Avanturu godine „Persi Džekson: Kradljivac munje“ koja nam na spektakularan način približava bogove sa Olimpa i junake grčke mitologije je režirao Kris Kolumbus (reditelj filmova Hari Poter i Kamen Mudrosti i Hari Poter i Dvorana Tajni).

Uloge tumače Logan Lerman, Brendon T. Džekson, Pirs Brosnan, Aleksandra Dadario, Stiv Kugan, Rosario Doson, Uma Turman i Son Bin.

Iako je dvadeset prvi vek, bogovi i ostala mitska bića sa Olimpa izašli su iz stranica udžbenika o grčkoj mitologiji učenika Persija Džeksona i ušetali u njegov život. Pritom, uopšte nisu srećni zbog toga: neko je ukrao munju koja pripada bogu Zevsu i Persi je prvi na listi osumnjičenih. Još više nevolja je izazvao iznenadni nestanak njegove majke. Dok Persi pokušava da se navikne na svoj novootkriveni status poluboga (njegov otac je Posejdon), odjednom postaje deo sukoba titana sa planine Olimp. Oni i njegovi prijatelji kreću u avanturu po čitavoj zemlji kako bi uhvatili pravog kradljivca munje, spasili Persijevu mamu i otkrili istinu koja je moćnija i od samih bogova.

OSTAVI KOMENTAR