Start Akcije Ostvarena misija Coca-Cola prazničnog karavana

Ostvarena misija Coca-Cola prazničnog karavana

SHARE

Prikupljeno sedam hiljada čestitki sa porukama nade i ljubavi za decu koja praznike provode u bolnicama.

Povodom Coca–Cola prazničnog karavana koji je posetio osam gradova u Srbiji, u periodu od 21. decembra 2011. godine do 1. januara 2012. godine, prikupljeno je sedam hiljada čestitki za mališane koji praznike provode u bolnicama širom Srbije. Praznični duh osetili su stanovnici Beograda, Subotice, Novog Sada, Niša, Kruševca, Kraljeva, Čačka i Kragujevca, a prikupljenim čestitkama je ostvarena ovogodišnja misija karavana – da se lepim željama i porukama nade, ljubavi i pažnje ulepšaju praznici bolesnim mališanima.

Pri poseti svakom gradu, Deda Mraz i polarni medvedići Mrazuljko, Sneguljko, Njuškica, Grudvica i Mrvica su uz predstavu za najmlađe doneli prazničnu atmosferu i širili duh radosti i optimizma. Potom je usledio njihov odlazak u bolnicu, gde su dočekani sa radošću najmlađih koji su, uz veselu družinu, bar na trenutak zaboravili zdravstvene probleme.

Mališani su se naročito obradovali prazničnim čestitkama koje su im napravila deca i njihovi vršnjaci, učenici osnovnih škola, koji su čestitke pripremali na časovima likovne kulture zajedno sa svojim nastavnicima, a sa željom da svojim vršnjacima praznike učine veselijim. Takođe, ovoj akciji poseban doprinos su dali i Coca-Cola volonteri, koji su ukrasili dečje prostorije u bolnicama u duhu novogodišnjih praznika.

Ovogodišnja misija karavana je ispunjena – zajedničkim snagama doneto je puno osmeha na dečja lica.

OSTAVI KOMENTAR