Start Stars Hot News! Oskarovsko prokletstvo: Sandra Bullock odselila se od supruga zbog nevere

Oskarovsko prokletstvo: Sandra Bullock odselila se od supruga zbog nevere

SHARE

Sandra Bullock iselila se iz doma koji je delila sa suprugom Jesse Jamesom zbog najnovijih informacija o njegovoj neveri, javlja časopis People.

Oskarovka je otišla nekoliko dana pre nego što su mediji saznali za vanbračne avature Jesseja Jamesa. Sandra se odselila u ponedeljak i naglo je otkazala put u London gde je trebalo da prisustvovuje premijeri filma. Samo nekoliko dana nakon što je Bullock osvojila prvog Oscara u karijeri, američki su tabloidi objavili priču manekenke Michelle “Bombshell” McGee koja tvrdi da je ljubovala sa Sandrinim suprugom dok je glumica snimala film “The Blind Side”. Manekenka je rekla da je s Jessejom bila 11 meseci, a upoznali su se preko interneta.

Sandra i njen suprug još uvek se nisu službeno oglasili, ali ukoliko se par nakon ovog rastane, bit će još jedan par u nizu koje je zahvatilo “Oskarovsko prokletstvo”.
Naime, gotovo svaka glumica koja osvoji Akademijinu nagradu, doživi krah u svojoj vezi ili braku. Ovih dana “prokletstvo” je potvrdila i Kate Winslet, prošlogodišnja dobitnica Oscara koja se razvodi od svog muža, također zbog nevere.

OSTAVI KOMENTAR