Start Stars Hot News! Osiromašena Heidi Montag: Žao mi je što sam potrošila toliko novca na...

Osiromašena Heidi Montag: Žao mi je što sam potrošila toliko novca na plastične operacije

SHARE

Heidi Montag i njen suprug Spencer Pratt nedavno su otkrili da razmišljaju o proglašavanju bankrota nakon što su potrošili deset miliona dolara vredno bogatstvo. Reality zvezde trošili su na kristal, luksuzne automobile, njene nebrojene plastične operacije i propali muzički album. Uz to sve, duguju oko dva miliona dolara poreza. Iselili su se iz luksuzne vile u Malibuu i uselili u gostinjsku kuću Spencerovih roditelja.

Osim lošeg finansijskog stanja, Heidi i Spencer priznali su da je priča o njihovom razvodu bila lažna. Pratt je izjavio kako su lažirali prekid jer im je jedna britanska televizijska kuća obećala reality show u kojem bi se prikazao njihov razvod. No, projekat se nikada nije dogodio. Specer je dodao da su hteli na taj način dignuti Heidinu popularnost i karijeru, jer su njega ionako svi mrzeli. Nevolje se nižu jedna za drugom. Montag je izjavila kako Spencerovi roditelji idu u prodavnicu i kupuju hranu za njih jednom nedeljno. To je sve što dobiju.

Heidi žali što je veliki novac utrošila na svoje operacije i oporavak posle njih. “Potrošila sam hiljade dolara na plastične operacije i negu koja je potrebna posle. Dva puta dnevno, dva meseca, kod mene su dolazile medicinske sestre i menjale mi zavoje. Svaki put kad bi došle, to me koštalo oko dve hiljade dolara”, izjavila je Heidi. Bili su uvereni da će njihov reality show teći još dugo vremena te se nisu bojali za svoj novac. No, kako je propao projekat, a Heidi i Spencer ostali bez posla, morali su proglasiti bankrot.

OSTAVI KOMENTAR