Start Stars Hot News! Orlando Bloom se izvinio zbog džangrizavosti Mirande Kerr: Ne podnosi dobro trudnoću!

Orlando Bloom se izvinio zbog džangrizavosti Mirande Kerr: Ne podnosi dobro trudnoću!

SHARE

Beba je razlog zbog kojeg su Miranda Kerr i Orlando Bloom iznenada požurili pred oltar. Tajna je otkrivena tokom medenog meseca koji su 27-godišnja lepotica i njen 33-godišnji suprug prošle nedelje proveli na karipskom ostrvu Anguilla.

Jedan od radnika hotela u kojem su anđelica Victoria’s Secreta i poznati glumac boravili ispričao je medijima: “Orlando se neprestano izvinjavao zbog toga što je Miranda džangrizava. Rekao je da ne podnosi dobro trudnoću. Delovali su jako zaljubljeno”.

Navode o Mirandinoj trudnoći potvrdila je i njena koleginica, također jedan od modela Victoria’s Secreta: “Miranda je trudna i oduševljena je time. Pohvalila se svim svojim prijateljicama, većinom modelima. Budući da je model za donje rublje i sami ćete se ubrzo moći uveriti u to”.

Lepa Australijanka, koja se nedavno u tajnosti udala za svog dugogodišnjeg dečka Orlanda Blooma, svojevremeno je za australijske medije rekla: “Oduvek sam govorila da ću jednog dana biti majka. I oduvek sam smatrala da će Orlando biti sjajan otac”.

OSTAVI KOMENTAR