156
Oritse Williams (JLS): Novac sam potrošio na obrazovanje braće

Oritse Williams (JLS): Novac sam potrošio na obrazovanje braće

156
SHARE

Oritse Williams iz grupe JLS otvoreno je progovorio o svim prednostima koje je uživao kao član ovog popularnog benda, i otkrio na šta je potrošio zarađeni novac.

Ovaj popularni pevač rekao je da je novac uložio u školovanje svoje braće i platio im studije na fakultetu. “Dao sam pare mlađem bratu da završi studije. Nedavno je diplomirao na fakultetu, a drugi brat je diplomirao biomedicinu”, otkrio je Oritse. On je dodao i da mu je porodica najvažnija u životu: “Sve što radim, radim za svoju porodicu”. JLS objavio je u utorak da su stavili tačku na postojanje benda nakon pet godina postojanja i zajedničkog stvaranja. Poznata četvorka objaviće album sa svojim anjvećim hitovima koji će nositi naziv “Goodbye”, na kojem će se naći i jedan novi singl.

Autor: Life Content

5 KOMENTARA

  1. +1 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1andjelaThEwAnTeD....PERKA 4EVER....P I J...T I N......NATHAN I LOVE YA SOOOO MUCH...TI SI NAJLEPSI DECKO NA SVETU..........EMA-KRALJICA...ANA I NEMANJA-GOLUPCICI......Sofija je srpska Taylor Swift..a alex je sexy.......dajana-srce moje..NESA I JASNA....

    jao….kako je sladak,….kako mi je zao….uh,bre./<33333333333333333333

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.