Start Stars Hot News! Optužbe na račun Taylor Swift: “Ona je definitivno fan…a sad je postala...

Optužbe na račun Taylor Swift: “Ona je definitivno fan…a sad je postala i lopov”

SHARE

Svi smo očarani kreativnošću i originalnošću Taylor Swift, ali poznati kantri pevač Matt Nathanson kaže da Tay u stvari krade od njega!

null

39-godišnji Nathanson je na svom Twitteru napisao kako je svestan da je Taylor njegova obožavateljka ali i da je zbog toga u iskušenju da krade reči iz njegovih pesama. Problematični stih koji on pominje potiče iz pesme “I Saw”, koju je on napisao još 2003. godine. “Ona je definitivno fan…a sad je i lopov” napisao je, a zatim i obrisao.

null

Ipak, Taylorini fanovi videli su poruku i prosto ga zatrpali negativnim komentarima, na šta je on napisao: “Moja omiljena stvar danas je brdo poruka od fanova Taylor Swift koji me nazivaju kretenom jer sam napisao ‘I Saw’ 2003. godine”. Matt u toj pesmi peva “And I’ll forget about you long enough to forget why I need to” dok Tay na svom novom albumu “Red” ima pesmu “All Too Well” u kojoj reči idu ovako: “And I forget about you long enough to forget why I needed to.” Definitivno jako liči, ali da li je to dovoljno da Nathanson uvredi svoju koleginicu?

OSTAVI KOMENTAR