Start Stars Hot News! Opsednuta Directionerka ubila psa jer je bend nije zapratio na Twitteru?

Opsednuta Directionerka ubila psa jer je bend nije zapratio na Twitteru?

SHARE

1d

Jedna obožavateljka benda One Direction šokirala je svet kada je na Twitteru objavila da je ubila svog psa jer je bend nije zapratio na ovoj društvenoj mreži.

Directionerka koja se predstavljala pod nadimnkom @illumivato navodno je poslala brojne poruke momcima iz benda u kojima ih je molila da je zaprate, te da će u suprotnom ubiti svoju čivavu. Jedan od pretećih tweetova je glasio: “Zapratite me ili ću slomiti vrat svom psu!”, a uz njega je bila i uznemirujuća fotografija na kojoj neko drži psa za vrat. Pošto se na njene poruke niko nije odazivao, ona je poslala tweet Liamu Payneu, u kojem je napisala: “Volim te, molim te zaprati me, moj pas je upravo uginuo.” Ona je uz to objavila i fotografiju na kojoj je u suzama sa mrtvim psom.
Ovaj užasni incident naljutio je mnoge Directionere i korisnike Twittera. Mnogi veruju da obožavateljka laže i da je cela stvar izmišljena, dok su pojedini pokrenuli i potpisali peticiju u kojoj se zahteva da devojka dobije zatvorski kaznu. Momci iz One Directiona još uvek se nisu oglasili povodom ovoga.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR