Start Stars Hot News! Oproštajni poklon: Jonas Brothers daruju fanovima nove pesme i pored razlaza

Oproštajni poklon: Jonas Brothers daruju fanovima nove pesme i pored razlaza

SHARE

The Jonas Brothers Perform For Contest Winners

Jonas Brothers objavili su nedavno da njihov bend više neće postojati, a sada su napisali emotivnu poruku fanovima u kojoj su im se zahvalili za njihovu podršku, ali i najavili iznenađenje za sve one koji su voleli njihovu muziku.

Nick, Joe i Kevin objavili su na svom sajtu pismo u kojem su napisali da će svojim obožavaocima pokloniti digitalnom izdanju albumu na kojem će se naći četiri nove pesme i kao i live numere sa njihovih prethodnih turneja. Album na kojem su radili pre raspada nikada neće biti objavljen.
“Sa velikom tugom potvrđujemo da je naše vreme kao Jonas Brothers prošlo. Ova odluka nije olako donesena i znamo da će mnogi ostati razočarani. Došlo je vreme da krenemo dalje sa našim individualnim karijerama”, navodi se u pismu.
“Bili smo bend braće tokom deset godina, a sada smo odlučili da budemo samo braća. Idemo dalje, možete da očekujete uzbudljive stvari od svakog od nas i nastavićemo da se međusobno podržavamo šta god budemo radili”, dodali su.
“Želeli bismo da se zahvalimo svima koji su nas podržavali i inspirisali nas tokom ovih godina, i koji su bili uz nas u ovoj teškoj odluci. Osećamo i cenimo vašu ljubav. Zato što ste toliko dugo čekali novu muziku, želimo da počastimo članove fan kluba Team Jonas tako što ćemo vam pokloniti naš poslednji album”, napisali su braća Jonas, te dodali:
“Ovo će biti isključivo digitalno izdanje koje sadrži četiri nove pesme koje je trebalo da se nađu na našem albumu ‘V’ (koji nikada neće biti objavljen). Uz to, uključićemo i deset live izvođenja pesama za koje smatramo da prenose energiju i oduševljenje naše prethodne letnje turneje.”

Autor: Life Content
Foto: FAME

OSTAVI KOMENTAR