Start Stars Hot News! Oprah Winfrey otkazala svoje venčanje

Oprah Winfrey otkazala svoje venčanje

SHARE

Oprah Winfrey jednom je prihvatila bračnu ponudu dugogodišnjeg dečka Stedmana Grahama, pa se kasnije predomislila i prekinula veridbu.

Medijska milijarderka javnosti je tajnu o veridbi otkrila u sopstvenom časopisu “O” na njegovoj desetoj godišnjici izlaženja kada ju je novinar upitao žali li ikada što nije bila u braku.

“U stvari, Stedman me jednom prilikom zaprosio i ja sam pristala. No, onda mi je postalo jasno da zapravo ne želim biti udata, već da sam samo želela da me neko zaprosi. Već su mi svi počeli pripremati zabave pred venčanje, a ja sam stalno ponavljala kako to uopšte ne želim. Jednostavno mi se činilo neispravnim”, kaže Oprah.

“Sve se to događalo otprilike u vreme kada mi je trebala izaći knjiga. Datum za izlazak knjige bio je 14. jun, a svadba je trebala biti 8. juna. Već smo bili zakazali datum. Onda je Stedman rekao kako ne želi da svadba bude u nekakvom takmičenju s izlaskom knjige, a ja sam mislila `O, baš dobro`. Na kraju smo otkazali i jedno i drugo i nikada više to nismo spomenuli”, otkrila je slavna voditeljka.

OSTAVI KOMENTAR