310
One Direction već rade na novom albumu

One Direction već rade na novom albumu

310
SHARE

One Direction objavili su svoj drugi album pre samo nekoliko meseci, a već planiraju svoje novo izdanje, prenose strani mediji.

Niall, Liam, Louis, Harry i Zayn su, nakon objavljivanja albuma u novembru prošle godine, otišli na veliku svetsku turneju, na kojoj će provesti najveći deo godine, i u okviru koje će imati preko 100 nastupa. Poznato je da momci imaju mnogo obaveza i jako zgusnut raspored, pa ih niko ne bi kritikovao ukoliko bi odlučili da naprave malu pauzu. Ipak, momci ne žele da se zaustave, i po svemu sudeći već razmišljaju o novim pesmama, u kojima će im ponovo pomoći momci iz benda McFly. Tom Fletcher, jedan od članova ove grupe sa kojom je 1D i ranije sarađivao, objavio je na Twitteru: “Odlazim u Irsku da pravim muziku sa 1D”, što su mnogi odmah protumačili kao znak da momci ponovo rade zajedno na novom albumu.

Autor Life Content

19 KOMENTARA

 1. pa moraju,ako se ne pojave nekoliko meseci na sceni,bice zaboravljeni :/ …a i jos malo para im nece skoditi ^^ (ozbiljno,zeljni su para,vec dva albuma,film,ko zna sta je sledece)

 2. @Roxy Ella i VasHappenin( Perka i Ana Carice ) :Hahahaha,carice dobro ste rekle ovoj  @fffff 
  Nebi bili zaboravljeni,ali neka rade da bude jos puno novih extra pesama…Jedva cekam…1D FOREVER! :D <3

 3. ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmgggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg

 4. Jedva cekam!
  1D <33
  Znate li da je 14.3. dan Directionera??Svi Directioneri bi trebali da imaju istu profilnu i treba na ruci ili nekom drugom delu tela da napisu PROUD DIRECTIONER
  <3333

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.