461
One Direction uskoro na venčanju: Louis Tomlinson srećan zbog veridbe

One Direction uskoro na venčanju: Louis Tomlinson srećan zbog veridbe

461
SHARE

null

Louis Tomlinson i njegovo društvo iz benda uskoro će verovatno imati nastup na venčanju jer se Johannah, mama mladog pevača upravo verila!

Vest je prvo prenela Louisova devojka Eleanor Calder čestitavši njegovoj mami za koju je muzičar izuzetno vezan. Johannah i Eleanor odlične su prijateljice a Louisova mama nada se da će se i njih dvoje venčati jednog dana, što je potvrdila još prošle godine odgovarajući na pitanje jedne svoje tviter sledbenice. Ipak, verujemo da će Louis i Eleanor sačekati još nekoliko godina!

IZVOR: Life Content

18 KOMENTARA

  1. jebote ja mislila oni se verili oooooh ! hvala bogu nisu, premlad je !!! srecno mi je zbog njegove majke !!!!!! :D

  2. Ja prvo bila kao “Lou i Elenaor su se STVARNO VERILI?” A onda kao…  ok.
    Ali svj drago mi j za Louisovu mamu, a taaaaaaaaaako bih zelela da budem na tom vencanju!!!!

  3. Ja mislim da su se verili Louis i Eleanor, a u stvari je u pitanju Louisova mama.U svakom slučaju, želim joj mnogo sreće u budućem braku! :) ♥ ♥

  4. jebo vas kad sam procitala krenula sam da vristim ko kreten pomislila sam ono kao ne elenor i louis se verili.kad sam svatila da se nisu verili ko da mi je neko skinu kamen sa srca majke mi.

  5. Neka je sa srecom njegovoj mamiiii <3 <3 <3 Aaaa..Ja pomislih:'Omg,Lou i El su se verili?OMG!OMG!' a onda sam se prodrala:'MAMA,LOUIS IZ 1D-A SE VEEEERIO!' I onda sam se ispalila.I onda mi se mama smejala..-.- Hahah,uglavnom samo da kazem..Nije normalno koliko su El i Lou stvoreni jedno za drugoooooooooo,duse najlepsee <3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.